Skip to nav Skip to content

O2 Dublin

Case Study

The Brief

KI provided space-efficient storage and filing solutions to meet the needs of O2 at their new headquarters in Sir John Rogerson's Quay, Dublin.

O2 commissioned RKD Architects to design and implement the fit-out of their new Dublin Headquarters, comprising 10,500 sq m of commercial office space. The building overlooks the River Liffey and includes a six-story high, glazed atrium and external courtyard for O2's exclusive use.

KI carried out a filing audit which reviewed the needs of O2's staff, ensuring that only filing required at the workspace had space provided for it. KI solved personal, team and bulk storage problems efficiently with an integrated approach. KI 800 Series cabinets in a grey metallic powdercoat finish and with wooden tops were installed throughout the four floors, separating the workstations from the walkways. The units are set at angles to give shape to the areas.

Featured Products

By clicking "Accept All Cookies," you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyse site usage and assist in marketing efforts. For more information, see our Privacy policy.

Accept All Cookies